リニューアルオープンして2週間

DSC_4906「メゾン・ド・ジル 芦屋」から「メゾン・ド・タカ 芦屋」へ変わり、リニューアルオープンしてから2週間過ぎたところですが、多くの方々にご来店いただき、ありがとうございます!

インテリアの改装もそうですが、高山シェフらしい味と仕上がりで新しいお料理もご提供させていただいております!是非、新しい雰囲気になりましたメゾン・ド・タカ 芦屋へのご来店をスタッフ一同お待ちしております!

The changeover from Maison de Gill Ashiya to Maison to Taka Ashiya has been completed, with just over two weeks gone by since our re-opening. Thanks to all of you who have visited us in the early days of February.

The interior of course is fresh and new, along with new dishes typical of Takayama Chef, both in taste and presentation. All the staff here at Maison de Taka Ashiya look forward to greeting those of you who have yet to experience the new atmosphere of our restaurant!